Welkom op mijn website! Mijn naam is Santana en ik ben orthomoleculair therapeut met een passie voor gezondheid en welzijn. Ik ben opgeleid en gespecialiseerd in orthomoleculaire voeding en supplementen en ik  ben ervan overtuigd dat het ondersteunen van ons lichaam met de juiste voedingsstoffen een belangrijk onderdeel is van een gezond leven.

Ik werk graag samen met mijn cliënten om hun individuele gezondheidsbehoeften te begrijpen en een op maat gemaakt voedings- en supplementenplan te creëren dat hen kan helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Dit omvat het identificeren van voedingsstoffen tekorten en het corrigeren van die tekorten door veranderingen in het voedingspatroon aan te brengen en het eventueel aanvullen met hoogwaardige supplementen.

Als orthomoleculair therapeut ben ik er sterk van overtuigd dat we ons lichaam moeten behandelen als een geheel, waarbij we ons richten op het verbeteren van onze algehele gezondheid en welzijn in plaats van specifieke symptomen. Ik werk met een holistische benadering, waarbij ik rekening houd met jouw volledige levensstijl zoals jouw eetpatroon, lichaamsbeweging, stressniveau, slaapgewoonten en emotionele welzijn.

Ik nodig je uit om mijn website verder te verkennen en meer te leren over de voordelen van orthomoleculaire therapie en hoe het je kan helpen jouw gezondheidsdoelen te bereiken. Neem gerust contact met mij op voor een intakegesprek om te bespreken hoe ik je kan helpen jouw optimale gezondheid te bereiken. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken!

Het is mijn passie om jou weer te zien stralen, vol energie!