Het belang van supplementen wordt vaak in twijfel getrokken, vooral door voorstanders van de kracht van voeding. Als diëtist ben ik fervent bezig met het promoten van eerlijk, onbewerkt en gevarieerd voedsel als basis voor een gezonde levensstijl. Echter, in deze stressvolle tijd waarin veel mensen te maken hebben met een overvloed aan taken en verplichtingen, is het soms lastig om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. 

Goede kwaliteit supplementen kunnen dan een waardevolle aanvulling zijn. Stress kan namelijk zorgen voor een uitputting van vitamines en mineralen in ons lichaam. Daarom raad ik het gebruik van supplementen aan als extra ondersteuning, vooral in deze tijd waarin stress een grote rol speelt.

Daarnaast zijn er nog meer redenen waarom ik pleit voor voedingssupplementen. Zo is het niet altijd mogelijk om met voeding alleen alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Bijvoorbeeld, voor een goede vetzuurbalans is het nodig om regelmatig vis te eten, wat niet voor iedereen haalbaar is. Bovendien heeft onze voedingsbodem geleden onder uitputting, waardoor voeding minder vitamines en mineralen bevat dan voorheen.

Daarom hecht ik veel waarde aan supplementen van goede kwaliteit als aanvulling op een gezond voedingspatroon. 

Mijn favoriete supplementen bestel je bij Nutrition Company , gebruik code 24499115 voor 15% korting op de bestelling.